Vår filosofi

Vår filosofi bygger på balans, att mat är energi och att en tränad kropp håller oss starka livet ut. Allt utifrån varje individs egna förutsättningar då det inte finns en och samma lösning för alla, varken vad gäller mat eller träning. I teamet har vi bred kompetens med utbildningar inom bland annat hälsoutveckling, personlig träning, kostrådgivning, mammaträning, coaching och beteendevetenskap för att nämna några, och också varierande livserfarenhet just av den anledning att vi är flera, som såklart gjort vår egen resa – Men det gemensamma vi har är grundfilosofin och vårt intresse för hållbar livsstil, kost och träning.

Även vi är dock mammor, sambos, godisråttor, bubbel-och vinnjutare, latmaskar och allt som hör livet till, mer eller mindre, för alla! Så här dömer vi inte, vi vägleder och realiserar, lägger ribban där den passar för stunden, men utmanar också för att den där latmasken i oss alla gärna väljer genvägar om vi inte pushar lite extra emellanåt.

Vi är ett tryggt team som hjälps åt, med Anno i spetsen som handplockat oss för att vi på bästa sätt ska kunna förmedla och coacha i samma riktning. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vem av oss som en svarar dig under din resa ger dig verktyg för att nå just den balans och kunskap vi vill att du ska få om din kropp och knopp. Det ska vara sunt, hållbart och med fokus på att må bra under resans gång.

Så för att summera är vi ett team där var och en av oss fortfarande lär oss om vår egen balans i livet. För även om man har alla verktyg för att uppnå balans och välmående krävs kontinuitet, vilja, anpassning och justering efter livets alla utmaningar. Den resan börjar någonstans med ett viktigt steg, och är sedan en livslång lärandeprocess som man emellanåt behöver stöd och guidning i, och det är vad vi brinner för att jobba med.